ΗΓΟΥΜΕΝΊΤΣΑ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗ


ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ
ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ 
 ΕΚΔΡΟΜΕΣ  ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ 

Λάβετε μέρος στις προσκυνηματικές μας εκδρομές στο Άγιο Όρος  και μαζί θα ζήσουμε μια ιδιαίτερη εμπειρία στον Ιερό αυτό τόπο. Μέσα από τα  χρόνια εμπειρίας μας, θα σας συνοδεύουμε  στις Ιερές Μονές,Ιερές σκήτες,και Ιερά κελιά του Άθωνα  σε ένα προσκύνημα μοναδικό. 
Η διαδρομή στο Άγιο Όρος  της Ορθοδοξίας, δεν θα είναι η μόνη σας επίσκεψη θα επιθυμείτε πάντοτε να το επισκέπτεστε.


Γνωρίστε όλα τα μυστικά της ορθοδοξίας. Μαζί μας Θα ζήσετε μοναδικές και αξέχαστες στιγμές τις οποίες θα επιθυμείτε πάντοτε να επαναλάβετε.

Κύριο μέλημα μας η άνετη και ασφαλής μεταφορά των επιβατών με συνέπεια, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.

Η αξιοπιστία και ασφάλεια των οχημάτων που χρησιμοποιούνται για να μεταφέρονται οι επιβάτες έιναι υψίστης σημασίας.

 Η καθαριότητα στα οχήματα μας είναι επίσης προτεραιότητα όπως και η εξασφάλιση της άνεσης και της ασφάλειας των επιβατών.
Βιώστε μία μοναδική εμπειρία, στο κέντρο του Ορθόδοξου Μοναχισμού και περιηγηθείτε στις Ιερές Μονές, γνωρίζοντας από κοντά τη μοναστική ζωή


Θα γνωρίσουμε την ιστορία του μοναδικού μοναστικού κράτους το οποίο υπάρχει πάνω από χίλια χρόνια, θα αγγίξουμε τα αρχαία ιερά κειμήλια. Επίσης θα έχουμε την δυνατότητα να δούμε από κοντά την ζωή των μοναχών συμμετέχοντας στις ακολουθίες και στην τράπεζα.

Το Άγιον Όρος αποτελεί αυτοδιοίκητο τμήμα του Ελληνικού Κράτους, που βρίσκεται στη χερσόνησο του Άθω της Χαλκιδικής στη Μακεδονία. Περιλαμβάνει τις είκοσι Ιερές Μονές, τα εξαρτήματά τους και διάφορα καταστήματα και υπηρεσίες. Ανεπίσημα χαρακτηρίζεται ως «Αυτόνομη Μοναστική Πολιτεία».

Από το 1988 συγκαταλέγεται στον κατάλογο των Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς